otrdiena, 2012. gada 17. aprīlis

'saldumi' no Lush

Čau, meitenes.. Nesen biju aizčāpojusi līdz Lush veikalam un nopirku kārotos produktus. Sausās smaržas, dušas želeju, lūpu skrubīšus, sejas masku.
  
 Sausās smaržas Vanillary, jauks, patīkams vaniļas aromāts, parasti nedaudz uzsmērēju uz kakla un rokām. ērti lietojams, iepakojumā 12g, vienmēr var paņemt līdzi! :)
 Lush- snow fairy shower gel. Šo dušas želeju iesaku visām saldu aromātu mīļotājām, grūti pat aprakstīt pēc kā smaržo, kaut kādas konfektes un košļenes no bērnības atgādina, patīk,ka želejai klāt ir viegli mirdzumiņi un āda pēc dušas nedaudz mirdz.. Viennozīmīgi esmu sajūsmā, pagaidām nopirku iepakojumu ar 100g, šķiet,ka bija arī lielāks!
Lush-Catastrophe cosmetic, arī par šo produktu esmu sajūsmā, lieliska sejas maska, visiem ādas tipiem, nomierina un dziļi attīra ādu, jau pēc pirmās lietošanas reizes jutu efektu. Maskai klāt ir īsti melleņu gabaliņi, smarža neitrāla. Parasti lietoju vakaros, masku uzklāju uz 10 minūtēm, tad ar siltu ūdeni nomazgāju. Turu ledusskapī, esmu dzirdējusi,ka tikai mēneša derīguma termiņš, kaut uz iepakojuma nekur termiņu neatradu. iepakojumā 75g.
Un te jau sen izslavētie lūpu skrubīši, nopirku divus dažādus, Lush- bubblegum un Lush- mint julips. Lietoju diezgan bieži, kad sagribas, patīk abi aromāti, efekts viens. Lūpas pēc lietošanas paliek maigas. iepakojumā 25g. Kaut ko tādu redzu pirmo reizi, taču domāju,ka arī pats tādu var uztaisīt, jo skrubju pamatā ir cukurs, kuru pēc lietošanas var nolaizīt no lūpām, garša neitrāla.


Tām, kuras nezin, LUSH produkciju var iegādāties LUSH veikalā Dzirnavu ielā 70. Saviem iegādātajiem produktiem cenas vairs neatceros, bet var doties uz vietas un skatīties. Jauku dienu! :)


6 komentāri:

  1. Forši, ka Lush beidzot arī Latvijā. Kādas šeit cenas?
    Man ir sausās smaržas ar nosaukumu Lust, ļoooti patīk, patīkams aromāts veidojas uz ādas, bet viņas ir rozā, līdz ar to jāskatās ar klāšanu uz kakla :D Mint Julips arī patīk.

    AtbildētDzēst
  2. Jā, aptuvenās cenas man arī interesē, piemēram tām sausajām smaržām..? Vai vispār ir vērts iet - esmu studentiņš :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu ņemot vērā,ka produkti ir dabīgi un rokām taisīti, tad cenas atbilstošas.. Sausās smaržas var iegādāties dažādos aromātos, cena tam bija sākot no 4ls, manējās vaniļas maksā 6ls! :)

      Dzēst
    2. Tās jau vēl normālas cenas.
      Kolonnā droši būtu dārgāka tamlīdzīga produkcija :)
      paldies :)

      Dzēst
  3. He, izskatās, ka vairākām mums nesen bijis gājiens uz Lush :)
    http://lielakiunmazakidzivesprieki.blogspot.com/2012/04/svaigs-un-smarzigs.html

    AtbildētDzēst
  4. Tikko pirmo reizi ienācu tavā blogā un uzreiz ieraudzīju vārdu "Lush". Gribēju jau jautāt vai tad tiešām pie mums arī ir Lush,ieraudzīju Schristina komentāru un sapratu,ka ir gan. Tad nu man jautājumiņš,kur tad īsti viņš atrodas?

    AtbildētDzēst