ceturtdiena, 2012. gada 12. aprīlis

Make up for ever

Hei,dāmas! Šodien beidzot varēja sajust kārtīgu pavasari, labs garīgais uz visu dienu.. visi darbiņi padarīti un nu varu ķerties klāt! Pirms kāda laika tika iegādāta Make up for ever- La boheme (spring2012-limited edition) 6 acu ēnu palete.. Starp citu, palete ar 6 ēnām ir  netradicionāla priekš Make up for ever! :)
Laikam, jau pirmais,kas mani apbūra bija burvīgais paletes noformējums, bohēmiskā stilā, izskatās tā it kā katrs kastītes gabaliņš būtu sašūts kopā, krāsaini, etniski.. vienkārši burvīgi. Paletes veidotāja Danija Sanza, veidojot šo paleti stipri ietekmējās no dabas un apkārtnes- rokdarbiem untml, katra noformējuma detaļa ir smalki izstrādāta.
Protams, otrais,kas mani apbūra bija ēnu toņi, šim pavasarim tik ļoti aktuālie pastelīši.Interesanti likās, tas, ka ēnas satur 50% pērļu daļiņas, intensīvākam rezultātam un labākam mirdzumam! Izmantoju visus 6 toņus, protams, ir redzētas ēnas ar lielāku pigmentu, spilgtākas, bet,ja godīgi, tad šī palete no sevis neprasa visu maksimumu, tā perfekti atbilst šim maigajam pavasarim!

Toņi- Lagoon green, Parma violet, Natural green, Brown,Beige, Coral.
Šeit ēnas bez bāzītes, uzklātas vienā kārtā.

 Kā bāzi izmantoju NYX Jumbo eye pencil- Milk.Dažādos apgaismojumos. Protams, noturība ar bāzi ir daudz labāka, ēnas turās savās vietās ! Viens mīnuss šai paletei ir tāds, ka ēnas bez bāzes, jau pēc pus h, vairs neatrodas uz manām acīm, bet mazās, smalkās ēnu daļiņas ir sabirušas, pa 'pus' seju! Bet kopumā man patīk! patīk arī, tas,ka labam rezultātam var izmantot visus toņus, vienam grimam. Biežāk, gan izmantoju zaļo un brūno toni, lai izceltu savu acu krāsu! Bildes ar manis izveidotu grimu no šīs kolekcijas ēnām sekos! Un jaaa... jaunnedēļ došos arī pēc šīs kolekcijas lūpu krāsām, iemīļoju toņus! :)

3 komentāri:

  1. Zaļais un gaiši zilais ir izcili skaisti! Žēl tikai kā bez bāzes neturas kā nākas...vai Tev ar visām ēnām tā?

    AtbildētDzēst
  2. Es vakar ļoti vēlējos ieskriet pēc Mufes Hd tonālā , bet pēc Essences pasākuma , biju nogurusi un ar lielu dāvanu maisu uz pleca , tāpēc devos uzreiz uz vilcienu :( Nākamreiz ! :)

    AtbildētDzēst